On The Rocks
www.playbike.ro
On The Rocks inscrieri On The Rocks foto/video On The Rocks program On The Rocks regulament On The Rocks Unde On The Rocks cazare On The Rocks contact On The Rocks

Numai veşti bune!

Marţi, 23 August 2011 00:56
Pfff! De unde să începem? Pai cel mai bine cu începutul!

Cel mai important este că putem anunţa acum oficial că PlayBike – On The Rocks 2011 este un eveniment încadrat de Uniunea Ciclistă Internaţională în Clasa 1 Europeană (C1), la acelaşi nivel cu doar alte câteva evenimente de rang important. Concret, suntem ca poziţionare peste seriile iXS din Germania sau Elveţia, spre exemplu. Ce înseamnă asta? Simplu. În primul rând, înseamnă că sportivii cu licenţă UCI concurenţi la clasa Elite îşi pot lua puncte internaţionale importante cu care pot participa la alte evenimente de anvergură acreditate UCI, chiar şi la etape de Cupa Mondială. În al doilea rând, înseamnă că se premiaza obligatoriu într-un anumit cuantum impus de UCI plasările până la locul 8. Aşa arată tabelul nostru de premii momentan:Nu în ultimul rând, punctele UCI şi suma serioasă de premii în bani asigurate se traduc în rideri de top din afara ţării. Fiţi pregătiţi deci să vedeţi acţiune pe cinste la PlayBike – On The Rocks şi anul acesta! Atenţie! Suma de 1000 de Euro pentru locul I la clasa Elite este garantată. Îi vom adăuga bonusuri valoroase în bani şi obiecte astfel încât vom ajunge la cei 2500 de Euro anuntaţi iniţial.

În afară de asta, mai adăugăm o clasă UCI Elite de fete, pentru a nu discrimina pe nimeni. Lista cu puncte aferente plasărilor este următoarea:Click aici pentru link-ul pe site-ul UCI:

Rămân în picioare clasele de Juniori şi Masters, dar ele trec la categoria "amatori" alături de clasa principală de Seniori (18–30 ani).

A doua veste bună este că omul nostru Mateffy de la Monkey Movie s-a pus deja pe treabă şi avem un teaser care vă ademeneşte în Septembrie la Bunloc. Nu e nevoie sa mai adăugam nimic:A treia veste bună se referă la sponsori, iar sponsorii înseamnă mijloace pentru a ne putea face treaba. Anul acesta am bătut palma cu Nokia, INA Schaeffler, Romsoft, Losan, Agetaps, Sanosan, Thunder Tools, Wachman, Roofart şi Skoda, prin dealer-ul braşovean Delcar. PlayBike - On The Rocks este un eveniment realizat în parteneriat cu Red Bull şi Consiliul Judeţean Braşov şi organizat alături de Federaţia Română de Ciclism.

Ultima veste bună se referă la traseu şi vine la pachet cu un anunţ către comunitate: traseul va fi reîmprospătat şi va suferi o modificare mai amplă în partea inferioară, unde vom construi o variantă la ravena cea umedă a.k.a. Rollercoaster, astfel încât concursul să se poată desfăşura in condiţii optime de siguranţă şi de fun pentru toţi participanţii. Pentru toate aceste lucrări avem nevoie de shaperi, deci facem apel la hărnicia voastră. PlayBike – On The Rocks îi cheamă pe cei dornici de treabă la Bunloc în perioada imediat următoare! Beneficii pentru shaperi: gratuitate la înscrierea în concurs şi la transportul pe cablu, goodies specifice, surprize ca bonus plus respectul nepreţuit al comunitătii! Contactati-ne pe adresele ontherocks@playbike.ro şi/sau office@ontherocks.ro!

Între timp este o grămadă de altă treaba de făcut şi noi suntem clar în priză până în septembrie. Pentru orice sugestii şi recomandari legate de eveniment, fie că este vorba de traseu sau de orice altceva, scrieţi-ne-ne la adresele oficiale ale concursului: ontherocks@playbike.ro şi office@ontherocks.ro.

www.ontherocks.ro
www.facebook.com/playbike.ontherock

Respecte!
Maximilian Munteanu,
PR & media PlayBike – On The Rocks
Eveniment organizat cu sprijinul:

Sponsori principali:

INA Group Kronospan SRAM RockShox Kali Troy Lee Designs Clinicco
L.Angely's Oneal

Parteneri Media:

DirtBike Ciclism