On The Rocks
www.playbike.ro
On The Rocks inscrieri On The Rocks foto/video On The Rocks program On The Rocks regulament On The Rocks Unde On The Rocks cazare On The Rocks contact On The Rocks

Dirtjumping show, afterparty, concurs foto/video şi aroma fină a Cupei Mondiale

Miercuri, 7 Septembrie 2011 09:54
În timp ce scriem aceste rânduri, brigada de shaperi PlayBike – On The Rocks face ultimele finisaje pe traseul din Bunloc pentru a avea un parcurs pe cât se poate de impecabil. E un prilej bun pentru a le mulţumi pentru munca incredibilă pe care au depus-o, dar şi pentru a mulţumi comunităţii de rideri pentru răbdarea şi înţelegerea avută pentru shaperii noştri. Dacă toată lumea s-ar fi dat pe traseu ca în zilele obişnuite, atunci acesta nu ar fi putut fi consolidat şi finisat. Merci! Traseul nu mai trebuie decât marcat şi e bun de dat.Trageţi însă aer în piept, fiindcă mai avem încă un set de veşti bune, care mai de care!

Unu la mână: concursul de dirtjumping revine, de data aceasta în inima oraşului! Gazda noastră pentru afterparty-ul şi sesiunea de freestyle pe mountainbike şi BMX este anul acesta localul Groove Garden din centrul Braşovului. Vă aşteptăm sâmbătă, 10 septembrie, începând cu orele 20:00 pentru a-i vedea la treaba pe cei mai talentaţi şi mai motivaţi rideri din România. Premiile sunt consistente, aşa cum ne-am obişnuit, fireşte!Doi la mână: avem un afterparty pe cinste! Aşa cum reiese şi din paragraful de mai sus, anul acesta ne petrecem la Groove Garden, în mijlocul oraşului, iar principalul vinovat pentru ambianţa sonoră este din nou DJ LP, cel care a făcut deliciul publicului şi anul trecut. Unde este Groove Garden? Simplu! În Braşov, pe strada Iuliu Maniu, la numărul 6, pe principala arteră de acces către Centrul Vechi al Braşovului, peste drum de cimitirul evanghelic, în spatele Teatrului Dramatic, lângă Poşta Centrală şi la 100 de metri de strada Republicii. Cine nu ajunge la Groove Garden sau are un baston alb sau a fost răpit de extratereştri şi dus în altă galaxie. Ştim că anul trecut lumea a deplâns întreruperea subită a petrecerii, dar vă garantăm că anul acesta puteţi uita de aşa ceva! Vom fi pe baricade cât timp veţi fi voi în picioare! Acces gratuit pentru rideri şi fete plus tarif user-friendly de 10 RON la intrare pentru restul lumii. Corect? Corect!
Trei la mână: ne vizitează oameni de vază şi anul acesta! Nu am glumit o secundă când am spus că aducem rideri de World Cup la PlayBike – On The Rocks! Pe lângă deja obişnuiţii noştri prieteni bulgari şi o gaşcă sănătoasă de austrieci iscusiţi, avem anul acesta şi doi britanici pe listele de înscrieri, dintre care unul este Harry Heath. Cine este Harry Heath? Fără doar şi poate unul dintre cei mai talentaţi tineri rideri, din aceeaşi generaţie însetată de victorii ca şi mai cunoscuţii Danny Hart sau Troy Brosnan.Harry se dă pentru echipa slovenă Unior şi este reprezentat de 23 Degrees, aceeaşi agenţie responsabilă pentru team-ul Trek World Racing, legendara echipă Honda şi pentru performanţele unor Minnaar, Blenkinsop sau, mai nou, Aaron Gwin. Deci pedigree fără doar şi poate! Harry este clasat în urma acestui sezon pe locul 66 în clasamentul mondial şi a obţinut locul 44 la Fort William, locul 43 la Leogang, locul 27 la Mont Sainte Anne, locul 50 la Windham, locul 18 la La Bresse şi locul 69 la Val Di Sole, toate etape de Cupa Mondială. Harry Heath în acţiune:

Harry Heath Promo from Aaron Bartlett on Vimeo.wideopenmag: At home with Unior's Harry Heath from Wideopen Mag on Vimeo.Patru la mână: avem încă două concursuri! Concursul foto, remunerat cu 250 de Euro, şi concursul video, premiat cu un telefon Nokia N8 sunt foarte pe bune! Singura modificare ţine de competiţia video, în cadrul căreia nu se vor mai folosi telefoanele Nokia din ştirea iniţială, ci echipamentul din propria dotare a fiecăruia, pentru a nu vă încurca cu parametrii necunoscuţi ai unui aparat nou. Condiţiile sunt simple: participanţii la concursul foto ne vor livra în decurs de 5 (cinci) zile de la încheiere 10 (zece) fotografii care ilustrează în viziunea lor cel mai bine evenimentul, iar cei de la secţiunea video vor funiza în decurs de 10 (zece) zile un montaj de maxim 3 (trei) minute. Acestea vor fi trimise pe adresa noastra oficială şi vor fi încărcate de către noi pe contul de Vimeo oficial al PlayBike – On The Rocks şi diseminate pe Facebook. Aşteptăm în continuare mail-urile voastre pe adresa office@ontherocks.ro pentru înscrierile în concurs. La faţa locului doritorii îşi vor prelua ecusoanele de acces pe traseu, după ce vor fi completat declaraţiile de înscriere. Atenţie! Cei care nu figurează pe listele noastre, nu pot participa la concurs!Foarte important pentru rideri!

Înscrierile în concurs de la faţa locului, inclusiv confirmarea înscrierilor, se pot face până în ziua de vineri între orele 8:00 şi 18:00. Sâmbătă nu se fac înscrieri!!! Sesiunea de dirtjumping este deschisă în principiu oricărui doritor, dar vă rugăm frumos să ţineţi cont de spaţiul relativ restrâns şi de indicaţiile organizatorilor! Ideea de bază este că nu avem foarte mult timp la dispoziţie pentru acest concurs, deci vom tria foarte rapid riderii, în funcţie de abilităţi.

PlayBike – On The Rocks rămane un eveniment susţinut de Consiliul Judeţean Braşov şi de Federaţia Română de Ciclism, sponsorizat de Nokia, Skoda prin DelCar, INA Schaeffler, Kronospan, Sanosan, Losan, Sergiana, Agetaps, DHS Bike Parts, LMS, Thunder Tools, Romsoft, Kerobike, Bikexpert, Silnef, Wachman, L.Angely's, Cityplex Brasov, Casa Ezio, Groove Garden şi Ursus şi promovat de Kiss FM, Zile şi Nopţi, DirtBike.ro, MyTEX şi reteaua Mix.

Verificaţi site-ul oficial www.ontherocks.ro şi contul nostru de Facebook pentru cele mai noi informaţii despre PlayBike – On The Rocks!

www.ontherocks.ro
www.facebook.com/playbike.ontherocks

Echipa voastră PlayBike – On The RocksAlte imagini cu Harry:
Link-uri relevante pentru a afla despre Harry una-alta:

Harry Heath in clasamentul UCI
Harry Heath şi concursurile la care a participat anul acesta
Bike check cu Harry Heath
Five Ten Baron promo video
Alte filme cu Dirty Harry


Semnează la oră târzie pentru PlayBike - On The Rocks, DirtBike.ro şi Harry Heath,
Maxmilian Munteanu
Eveniment organizat cu sprijinul:

Sponsori principali:

INA Group Kronospan SRAM RockShox Kali Troy Lee Designs Clinicco
L.Angely's Oneal

Parteneri Media:

DirtBike Ciclism